In de huidige digitale wereld is het verkrijgen van een hoge positie in de zoekresultaten van Google van cruciaal belang voor bedrijven die online succes willen behalen. Het is geen geheim dat bovenaan komen in Google kan leiden tot meer zichtbaarheid, verkeer en potentiële klanten. Maar hoe bereik je die felbegeerde toppositie?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines, ook wel bekend als SEO (Search Engine Optimization), is de sleutel tot het vergroten van je kansen om bovenaan te komen in Google. Hier zijn enkele belangrijke tips om je op weg te helpen:

 1. Keywordonderzoek: Begin met het identificeren van relevante zoekwoorden die betrekking hebben op jouw bedrijf en industrie. Gebruik tools zoals de Google Zoekwoordplanner om inzicht te krijgen in populaire zoektermen en hun zoekvolume.
 2. Contentcreatie: Maak hoogwaardige, informatieve en relevante content rondom deze zoekwoorden. Zorg ervoor dat je content waardevol is voor je doelgroep en antwoorden biedt op hun vragen of behoeften.
 3. On-page optimalisatie: Optimaliseer je webpagina’s door relevante zoekwoorden op strategische plaatsen op te nemen, zoals in de paginatitel, meta-omschrijving, headings en bodytekst. Vergeet niet om ook interne links toe te voegen tussen gerelateerde pagina’s op je website.
 4. Technische optimalisatie: Zorg ervoor dat je website technisch gezien goed geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat zaken als het verbeteren van de laadsnelheid, het optimaliseren van de URL-structuur en het gebruik van een mobielvriendelijk ontwerp.
 5. Backlinks: Bouw kwalitatieve backlinks naar je website. Dit zijn links van andere websites die naar jouw website verwijzen. Dit kan worden bereikt door gastbloggen, het delen van waardevolle content op sociale media en het vragen om links van relevante websites in jouw branche.
 6. Lokale SEO: Als je een lokaal bedrijf hebt, zorg er dan voor dat je je richt op lokale zoekopdrachten. Maak een Google Mijn Bedrijf-pagina aan en zorg ervoor dat je bedrijfsinformatie up-to-date is.
 7. Monitor en optimaliseer: Blijf de prestaties van je website volgen met behulp van tools zoals Google Analytics. Analyseer welke zoekwoorden goed presteren en welke gebieden verbetering nodig hebben, en pas dienovereenkomstig aan.

Het is belangrijk om te begrijpen dat bovenaan komen in Google geen garantie is en tijd kan kosten. Het vereist consistent werk en geduld om te concurreren met andere websites in jouw branche. Wees ook op de hoogte van veranderingen in het algoritme van Google, omdat dit invloed kan hebben op je positie.

Bovenal moet de focus liggen op het bieden van waardevolle informatie aan gebruikers en een positieve gebruikerservaring op je website creëren. Door deze benadering te volgen en constant te werken aan het verbeteren van je SEO-strategie, vergroot je de kans om bovenaan te komen in Google en je online zichtbaarheid te vergroten.

 

9 Tips om hoger te scoren in Google met je website

 1. Zorg ervoor dat je website een goede technische structuur heeft.
 2. Gebruik relevante zoekwoorden in je content.
 3. Maak gebruik van interne links naar andere pagina’s op je website.
 4. Zorg voor een goede gebruikerservaring met responsieve webdesign en snelle laadtijden van pagina’s.
 5. Gebruik SEO-tools om de juiste zoekwoorden te vinden en de concurrentie te analyseren.
 6. Creëer kwalitatief hoogwaardige content die waarde toevoegt aan je lezers en Google waardeert dit ook!
 7. Promoot je website via social media kanalen om meer verkeer te genereren naar je website, wat weer helpt bij het verhogen van je rankings in Google!
 8. Zorg voor backlinks van andere websites naar jouw website, zodat Google weet dat jouw content relevant is voor bepaalde zoektermen en thema’s!
 9. Vermijd dubbele of slechte content op je website; dit kan leiden tot lagere rankings in Google of zelfs tot penalisering door Google als ze denken dat er sprake is van spamming of linkbuilding!

Zorg ervoor dat je website een goede technische structuur heeft.

Een goede technische structuur van je website is essentieel als je bovenaan wilt komen in Google. Het gaat niet alleen om de visuele aspecten van je website, maar ook om de achterliggende technische elementen die zoekmachines helpen jouw site beter te begrijpen en te indexeren.

Een goed gestructureerde website zorgt voor een soepele gebruikerservaring en helpt zoekmachines om de inhoud van je site gemakkelijk te doorzoeken en te begrijpen. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden:

 1. Laadsnelheid: Zorg ervoor dat je website snel laadt. Een trage laadtijd kan leiden tot een lagere ranking in de zoekresultaten. Optimaliseer afbeeldingen, minimaliseer het gebruik van externe scripts en maak gebruik van cachingtechnieken.
 2. Mobielvriendelijkheid: Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is het belangrijk dat je website goed werkt op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets. Zorg ervoor dat je een responsief ontwerp hebt dat zich aanpast aan verschillende schermformaten.
 3. URL-structuur: Maak gebruik van een duidelijke en logische URL-structuur. Gebruik relevante zoekwoorden in de URL’s van je pagina’s en vermijd lange, complexe URL’s met onnodige parameters.
 4. Meta-tags: Optimaliseer de meta-tags op elke pagina van je website. Dit omvat de paginatitel, meta-beschrijving en header-tags (H1, H2, etc.). Gebruik relevante zoekwoorden in deze tags om zoekmachines te helpen begrijpen waar je pagina over gaat.
 5. XML-sitemap: Maak een XML-sitemap van je website en dien deze in bij Google Search Console. Dit helpt zoekmachines om alle pagina’s op je site te ontdekken en te indexeren.
 6. Interne links: Maak gebruik van interne links om een logische structuur binnen je website te creëren. Dit helpt zoekmachines om de hiërarchie van je site te begrijpen en de waarde van elke pagina beter te beoordelen.

Door ervoor te zorgen dat je website een goede technische structuur heeft, maak je het gemakkelijker voor zoekmachines om jouw site te begrijpen en hoger te waarderen in de zoekresultaten. Neem de tijd om deze aspecten grondig aan te pakken en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technische SEO. Op deze manier vergroot je de kans om bovenaan te komen in Google en meer organisch verkeer naar je website te genereren.

Gebruik relevante zoekwoorden in je content.

Een van de belangrijkste strategieën om bovenaan te komen in Google is het gebruik van relevante zoekwoorden in je content. Zoekwoorden zijn de woorden of zinnen die mensen typen in zoekmachines wanneer ze op zoek zijn naar informatie.

Het is essentieel om te begrijpen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en industrie. Doe grondig keywordonderzoek om te ontdekken welke zoektermen populair zijn en een hoog zoekvolume hebben. Deze zoekwoorden moeten vervolgens op strategische plaatsen in je content worden opgenomen.

Wanneer je relevante zoekwoorden gebruikt, helpt dit Google om te begrijpen waar je content over gaat. Het stelt de zoekmachine in staat om jouw pagina te koppelen aan relevante zoekopdrachten en deze hoger te rangschikken in de zoekresultaten.

Hier zijn een paar tips voor het effectief gebruiken van relevante zoekwoorden:

 1. Inclusief zoekwoorden in de paginatitel: De titel van je pagina is een belangrijk element dat Google gebruikt om de inhoud van je pagina te begrijpen. Zorg ervoor dat het belangrijkste zoekwoord voorkomt in de paginatitel.
 2. Gebruik zoekwoorden in headings en subheadings: Door relevante zoekwoorden op te nemen in je headings (H1, H2, H3, etc.) en subheadings, geef je duidelijkheid aan zowel Google als je lezers over waar je content over gaat.
 3. Optimaliseer meta-omschrijvingen: Een meta-omschrijving is een korte samenvatting die wordt weergegeven onder de paginatitel in zoekresultaten. Gebruik relevante zoekwoorden in de meta-omschrijving om gebruikers aan te moedigen om op jouw pagina te klikken.
 4. Natuurlijk gebruik van zoekwoorden: Hoewel het belangrijk is om zoekwoorden op strategische plaatsen op te nemen, moet je ervoor zorgen dat ze op een natuurlijke en leesbare manier in je content worden verwerkt. Overmatig gebruik van zoekwoorden kan als spam worden beschouwd en je ranking negatief beïnvloeden.

Het gebruik van relevante zoekwoorden in je content is een belangrijke stap om bovenaan te komen in Google. Het helpt je om jouw pagina’s te optimaliseren voor relevante zoekopdrachten en meer organisch verkeer naar je website te genereren. Zorg ervoor dat je regelmatig keywordonderzoek uitvoert en je content up-to-date houdt met de nieuwste trends en zoektermen in jouw branche.

Een effectieve manier om je positie in de zoekresultaten van Google te verbeteren, is door gebruik te maken van interne links naar andere pagina’s op je website. Interne links zijn links die van de ene pagina naar een andere pagina binnen dezelfde website leiden.

Het toevoegen van interne links heeft verschillende voordelen voor zowel zoekmachines als gebruikers. Ten eerste helpt het zoekmachines om de structuur en hiërarchie van je website beter te begrijpen. Wanneer zoekmachines je website crawlen, kunnen ze de interne links volgen om te ontdekken welke pagina’s belangrijk zijn en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Dit kan bijdragen aan een betere indexering en zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Daarnaast bieden interne links ook een betere gebruikerservaring. Door relevante interne links toe te voegen, help je gebruikers om gemakkelijk door je website te navigeren en gerelateerde informatie te vinden. Het stelt hen in staat om dieper in te gaan op onderwerpen die hen interesseren en verhoogt de kans dat ze langer op je website blijven.

Bij het toevoegen van interne links is het belangrijk om strategisch te werk te gaan. Kies relevante ankerteksten die duidelijk aangeven waar de link naartoe leidt. Vermijd generieke termen zoals “klik hier” en geef in plaats daarvan specifieke informatie over de bestemmingspagina.

Daarnaast is het raadzaam om niet alleen naar je homepage of populaire pagina’s te linken, maar ook naar minder bezochte maar waardevolle inhoud op je website. Hierdoor geef je deze pagina’s een boost en vergroot je de kans dat ze ook gevonden worden door zoekmachines en gebruikers.

Het regelmatig controleren en updaten van je interne links is ook belangrijk. Zorg ervoor dat alle links correct functioneren en actueel zijn. Dode links kunnen een negatieve invloed hebben op de gebruikerservaring en zoekmachines kunnen dit interpreteren als een teken van verwaarlozing van je website.

Kortom, het toevoegen van interne links naar andere pagina’s op je website is een eenvoudige maar effectieve SEO-strategie om bovenaan te komen in Google. Door de structuur van je website te optimaliseren en gebruikers gemakkelijke toegang te bieden tot relevante informatie, vergroot je niet alleen je zichtbaarheid, maar verbeter je ook de gebruikerservaring op je website.

Zorg voor een goede gebruikerservaring met responsieve webdesign en snelle laadtijden van pagina’s.

Een goede gebruikerservaring is essentieel bij het streven naar een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Een van de belangrijkste aspecten van een goede gebruikerservaring is het hebben van een responsief webdesign en snelle laadtijden van pagina’s.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen mobiele apparaten om online te zoeken. Het is daarom cruciaal dat je website zich aanpast aan verschillende schermformaten en soepel werkt op zowel desktops als smartphones en tablets. Dit wordt mogelijk gemaakt door responsief webdesign, waarbij de lay-out en inhoud van je website automatisch worden aangepast aan het scherm waarop deze wordt bekeken. Door te zorgen voor een responsief webdesign, bied je een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

Daarnaast hebben snelle laadtijden van pagina’s een grote impact op de gebruikerservaring. Bezoekers hebben weinig geduld als het gaat om wachten op langzame websites. Als je pagina’s traag laden, zullen bezoekers eerder geneigd zijn om jouw website te verlaten en ergens anders heen te gaan. Dit kan leiden tot een hoger bouncepercentage en lagere betrokkenheid op je website, wat negatieve gevolgen kan hebben voor je positie in de zoekresultaten.

Om ervoor te zorgen dat jouw website snel laadt, kun je verschillende optimalisatietechnieken toepassen. Dit omvat het minimaliseren van serverreactietijd, het verminderen van bestandsgroottes (zoals afbeeldingen) zonder kwaliteitsverlies, het gebruik van caching en het vermijden van onnodige scripts of plug-ins. Het is ook belangrijk om regelmatig de laadtijden van je pagina’s te controleren en eventuele problemen snel op te lossen.

Door te zorgen voor een goede gebruikerservaring met responsief webdesign en snelle laadtijden van pagina’s, vergroot je niet alleen de kans om bovenaan te komen in Google, maar creëer je ook een positieve indruk bij je bezoekers. Een snelle, gebruiksvriendelijke website zal hen aanmoedigen om langer op je site te blijven, meer pagina’s te verkennen en mogelijk zelfs tot conversies leiden.

Dus investeer in een goed ontworpen, responsieve website en optimaliseer de laadtijden van je pagina’s. Dit zal niet alleen helpen bij het verbeteren van je positie in de zoekresultaten, maar zal ook bijdragen aan het succes van jouw online aanwezigheid.

Gebruik SEO-tools om de juiste zoekwoorden te vinden en de concurrentie te analyseren.

Bij het streven naar een hoge positie in de Google-zoekresultaten is het gebruik van SEO-tools van onschatbare waarde. Deze tools kunnen je helpen bij het vinden van de juiste zoekwoorden en het analyseren van de concurrentie, wat essentieel is voor een effectieve SEO-strategie.

Een van de belangrijkste aspecten van zoekmachineoptimalisatie is het gebruik van relevante zoekwoorden die overeenkomen met de intentie en behoeften van jouw doelgroep. Met behulp van SEO-tools kun je onderzoek doen naar welke zoekwoorden populair zijn en welk zoekvolume ze hebben. Dit stelt je in staat om de meest relevante en waardevolle zoekwoorden te vinden die je kunt gebruiken in jouw content en website-optimalisatie.

Daarnaast bieden SEO-tools ook inzicht in de concurrentie. Je kunt analyseren welke websites hoger scoren op bepaalde zoekwoorden en welke strategieën ze gebruiken om hun positie te behouden. Dit stelt je in staat om te begrijpen waarom sommige websites beter presteren dan andere en hoe je jouw eigen SEO-strategie kunt verbeteren om concurrerend te blijven.

SEO-tools bieden vaak ook aanvullende functies, zoals het controleren van backlinks, het monitoren van ranglijsten en het volgen van organisch verkeer. Door deze gegevens te analyseren, kun je zien welke gebieden verbetering nodig hebben en waar kansen liggen om jouw website verder te optimaliseren.

Het gebruik van SEO-tools vereenvoudigt niet alleen het proces van zoekwoordonderzoek en concurrentieanalyse, maar het geeft je ook waardevolle inzichten die je kunt gebruiken om jouw SEO-strategie te verfijnen en te verbeteren. Door deze tools effectief te gebruiken, vergroot je jouw kansen om bovenaan te komen in Google en meer organisch verkeer naar jouw website te genereren.

Kortom, het gebruik van SEO-tools is een essentiële stap bij het streven naar een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Het helpt je om de juiste zoekwoorden te vinden en de concurrentie te analyseren, waardoor je jouw SEO-strategie kunt optimaliseren en jouw online zichtbaarheid kunt vergroten.

Creëer kwalitatief hoogwaardige content die waarde toevoegt aan je lezers en Google waardeert dit ook!

Een van de meest waardevolle tips om bovenaan te komen in Google is het creëren van kwalitatief hoogwaardige content die waarde toevoegt aan je lezers. Waarom is dit zo belangrijk? Omdat Google waarde hecht aan websites die relevante, informatieve en nuttige content bieden aan hun gebruikers.

Het is niet langer voldoende om simpelweg zoekwoorden te overladen in je tekst om een hogere positie te verkrijgen. Google heeft zijn algoritme geavanceerder gemaakt en is nu in staat om de kwaliteit van de content te beoordelen. Ze willen ervoor zorgen dat de websites die ze bovenaan de zoekresultaten plaatsen, daadwerkelijk waarde bieden aan hun gebruikers.

Dus hoe kun je kwalitatief hoogwaardige content creëren? Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 1. Wees relevant: Zorg ervoor dat je content aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Identificeer wat ze willen weten of welk probleem ze proberen op te lossen, en bied vervolgens waardevolle informatie of oplossingen.
 2. Wees informatief: Zorg ervoor dat je content feitelijk correct en goed onderbouwd is. Gebruik betrouwbare bronnen en vermeld deze indien nodig. Bied diepgaande informatie die je lezers helpt hun kennis te vergroten of hun problemen op te lossen.
 3. Wees uniek: Probeer originele content te maken die zich onderscheidt van andere websites in jouw branche. Voeg je eigen perspectief, inzichten en ervaringen toe om je content waardevol en uniek te maken.
 4. Wees goed gestructureerd: Maak gebruik van duidelijke koppen, subkoppen en alinea’s om je content gemakkelijk leesbaar en scanbaar te maken. Gebruik ook bullet points of genummerde lijsten om informatie overzichtelijk te presenteren.
 5. Wees visueel: Voeg afbeeldingen, video’s of grafieken toe om je content visueel aantrekkelijker te maken. Visuele elementen kunnen helpen om complexe concepten duidelijker te maken en de betrokkenheid van je lezers te vergroten.

Door kwalitatief hoogwaardige content te creëren die waarde toevoegt aan je lezers, vergroot je niet alleen de kans om bovenaan te komen in Google, maar bouw je ook een betrouwbare reputatie op bij je doelgroep. Het is een langetermijnstrategie die resulteert in meer organisch verkeer, hogere betrokkenheid en uiteindelijk meer succes voor jouw website of bedrijf.

Promoot je website via social media kanalen om meer verkeer te genereren naar je website, wat weer helpt bij het verhogen van je rankings in Google!

Het promoten van je website via social media kanalen is een effectieve manier om meer verkeer naar je website te genereren en tegelijkertijd je rankings in Google te verbeteren. Sociale media platforms bieden een enorm potentieel om je doelgroep te bereiken en betrokkenheid bij je merk op te bouwen.

Het delen van waardevolle content van je website op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn helpt niet alleen om je merkbekendheid te vergroten, maar ook om meer verkeer naar je website te leiden. Door interessante artikelen, blogposts, afbeeldingen of video’s te delen die relevant zijn voor je doelgroep, kun je hen aantrekken en nieuwsgierig maken naar wat jouw website te bieden heeft.

Wanneer mensen jouw content leuk vinden, erop reageren of delen op sociale media, genereert dit ook sociale signalen die zoekmachines zoals Google kunnen waarnemen. Deze signalen geven aan dat jouw website waardevol is en relevant voor gebruikers, wat kan bijdragen aan een hogere positie in de zoekresultaten.

Bovendien biedt social media de mogelijkheid om interactie aan te gaan met je publiek. Het beantwoorden van vragen, reageren op opmerkingen en het actief betrekken van gebruikers creëert een positieve gebruikerservaring en versterkt de relatie met je doelgroep. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid bij jouw merk en uiteindelijk tot meer organisch verkeer naar jouw website.

Om het meeste uit social media promotie te halen, is het belangrijk om consistent te zijn met je berichten en actief te blijven op de gekozen platforms. Identificeer de sociale media kanalen die het meest relevant zijn voor jouw doelgroep en focus je inspanningen daarop. Gebruik ook hashtags en zoekwoorden in je berichten om de zichtbaarheid te vergroten en potentiële gebruikers te bereiken.

Kortom, het promoten van je website via social media kanalen is een slimme strategie om meer verkeer naar je website te genereren en tegelijkertijd je rankings in Google te verbeteren. Zorg ervoor dat je waardevolle content deelt, interactie aangaat met je publiek en consistent blijft in je inspanningen. Op deze manier kun je jouw online aanwezigheid vergroten en succes behalen met jouw website.

Een belangrijke tip om bovenaan te komen in Google is het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Backlinks fungeren als aanbevelingen van andere websites en laten Google zien dat jouw content relevant is voor bepaalde zoektermen en thema’s.

Wanneer andere websites naar jouw website linken, interpreteert Google dit als een teken van vertrouwen en autoriteit. Het geeft aan dat jouw content waardevol genoeg is om naar te verwijzen. Hierdoor kan je website stijgen in de zoekresultaten en meer zichtbaarheid krijgen.

Maar niet alle backlinks zijn gelijk gemaakt. Het is belangrijk om te streven naar kwalitatieve backlinks van relevante en betrouwbare websites in jouw branche. Een backlink van een gerenommeerde website met een sterke reputatie heeft meer waarde dan meerdere backlinks van minder relevante bronnen.

Er zijn verschillende manieren om backlinks te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld gastblogs schrijven voor andere websites in ruil voor een link naar jouw site. Dit stelt je in staat om waardevolle content te delen met een nieuw publiek en tegelijkertijd je online aanwezigheid te vergroten.

Een andere strategie is het delen van waardevolle content op sociale media, waardoor anderen worden aangemoedigd om naar jouw website te linken. Dit kan bereikt worden door het creëren van informatieve blogposts, infographics of video’s die mensen willen delen.

Het opbouwen van backlinks kost tijd en moeite, maar het kan een grote impact hebben op de positie van je website in de zoekresultaten van Google. Het is belangrijk om consistent te blijven werken aan het verkrijgen van kwalitatieve backlinks en tegelijkertijd te zorgen voor hoogwaardige content op je eigen website.

Onthoud dat het verkrijgen van backlinks slechts één onderdeel is van een succesvolle SEO-strategie. Het is essentieel om ook andere aspecten, zoals keywordonderzoek, on-page optimalisatie en technische optimalisatie, in overweging te nemen. Door een holistische aanpak te volgen, vergroot je de kans om bovenaan te komen in Google en meer organisch verkeer naar jouw website te genereren.

Vermijd dubbele of slechte content op je website; dit kan leiden tot lagere rankings in Google of zelfs tot penalisering door Google als ze denken dat er sprake is van spamming of linkbuilding!

Het vermijden van dubbele of slechte content op je website is een essentiële tip als het gaat om het behalen van een hoge positie in Google. Het hebben van unieke en waardevolle content is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar het speelt ook een grote rol in de ranking van je website.

Dubbele content, ofwel dezelfde inhoud op meerdere pagina’s binnen je eigen website of zelfs op andere websites, kan verwarrend zijn voor zoekmachines zoals Google. Ze kunnen moeite hebben om te bepalen welke versie van de content ze moeten tonen in de zoekresultaten, wat kan leiden tot lagere rankings.

Daarnaast kan het hebben van slechte content, zoals inhoud van lage kwaliteit, spamachtige teksten of overmatig gebruik van zoekwoorden (ook wel bekend als keyword stuffing), resulteren in een lagere waardering door Google. Dit kan leiden tot een daling in de zoekresultaten of zelfs tot een strafmaatregel, waarbij je website wordt verwijderd uit de indexering.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om unieke en relevante content te creëren die waardevol is voor je doelgroep. Zorg ervoor dat elke pagina op je website een duidelijk doel heeft en dat de inhoud goed geschreven en geoptimaliseerd is voor relevante zoekwoorden.

Als je merkt dat er dubbele content op je website staat, bijvoorbeeld door technische fouten of verouderde pagina’s, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk op te lossen. Verwijder of herschrijf duplicaten en zorg ervoor dat elke pagina uniek is.

Het is ook belangrijk om regelmatig je website te controleren op slechte content of spamachtige elementen. Als je merkt dat er verdachte links, onleesbare teksten of andere ongewenste inhoud op je website staan, verwijder deze dan onmiddellijk.

Door het vermijden van dubbele of slechte content op je website zorg je ervoor dat Google jouw website als betrouwbaar en waardevol beschouwt. Dit draagt bij aan een betere positie in de zoekresultaten en helpt je om meer organisch verkeer naar je website te trekken.